Hinauspalvelut

Lavakuljetukset, lavahinaukset

Tarjoamme kaikenlaisia hinauspalveluja. Lavahinaukset tarkoittaa ns. normaalia hinausta. Hinaukset teemme kokemuksella ja tarvittaessa viemme auton korjaamolle. Hinausten hinnat pysyvät samana, hinattiinpa millä kalustolla tahansa. Määrätyissä tilanteissa teemme työtä sopimustaksalla, kuten esimerkiksi iltakeikat.

Sijaisautopalvelu

Tarjoamme sijaisauton heti käyttöösi tarvittaessa.

Akkupalvelu

Testaamme nykyisen akun ja tarvittaessa vaihdamme tilalle uuden akun. Testaamalla varmistamme, että nykyinen akku on käyttökelvoton ja vaihdon tarpeessa. Henkilökuntamme tietää mikä akku sopii juuri sinun autoosi.

Parkkihallihinaukset

Hinaamme autot pois parkkihalleista. Koska parkkihallit ovat yleensä matalia, tällöin käytössämme on matalampi auto, sillä korkeusrajana on maximi 2,1 metriä.

Polttoainetankin tyhjennyspalvelu

Tuliko laitettua väärää polttoainetta tankkiin? Homma hoituu, sillä tarjoamme polttoainetankin tyhjennyspalvelua.

Polttoainepalvelu

Loppuiko menovesi kesken matkan? Soita meille niin tuomme täydennystä.

Ojastavedot

Autojen ja moottoripyörien ojastavedot ja ylösvedot, tarvittaessa sopimustaksalla.

Käynnistykset

Tarjoamme autojen käynnistyspalvelua, tulemme myös tien päälle, jos tarvetta on . Kaikki automme sisältävät käynnistyskaapelit, joten käynnistys sujuu vaivattomasti ja nopeasti.

Romuautojen hävityspalvelukuljetukset

Meiltä saat romutuskuntoisten autojen hävityspalvelukuljetuksia. Jos autosi on vanha ja romutuskuntoinen tai muuten kolarissa auto menee romutuskuntoon, voimme tulla hakemaan auton ja viedä sen suoraan romuttamolle. Annamme romutustodistuksen.

Renkaanvaihdot

Meiltä saat renkaanvaihtopalvelua, renkaanvaihto myös tien päällä onnistuu tarvittaessa.

Tilaa hinaus klikkaamalla numeroa tästä 0800-188222 (maksuton numero).